Για τους επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου έχουμε να προτείνουμε ένα φρέσκο δώρο, πολύ πρακτικό και συνάμα πολύ οικονομικό. Ναι, τα αρωματικά αυτοκινήτου μπορούν πλέον να είναι σινιέ. Και μάλιστα με το όνομα σας!

Σκεφτείτε πόσο χρόνο ξοδεύουμε καθημερινά, κατά την διάρκεια των μετακινήσεων μας, μέσα στο αυτοκίνητο. Σαν συνέπεια έχουμε φτάσει να το θεωρούμε προσωπικό μας χώρο, μέχρι και δεύτερο σπίτι μας ακόμη και γι’ αυτό το περιποιούμαστε αρκετά. Το διακοσμούμε επιλέγοντας πληθώρα αντικειμένων -με βάση το προσωπικό μας γούστο- από μπρελόκ έως κουκλάκια και αυτοκόλλητα για τα τζάμια. Και φυσικά μας ενδιαφέρει να μυρίζει ωραία!

Ένα καλαίσθητο αρωματικό, σαν αυτά που αγοράζουμε από τα πρατήρια βενζίνης, είναι αρκετό για να αλλάξει τον αέρα του αυτοκινήτου μας και μαζί και την διάθεση μας! Τώρα όμως το πολύ χρήσιμο αυτό αντικείμενο προσφέρεται να φιλοξενήσει την διαφήμιση σας. Με το δικό του μοναδικό σχήμα και την τετράχρωμη εκτύπωση του κι από τις δύο πλευρές, υπόσχεται να δώσει στην εταιρία σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να διεκδικήσει μια θέση μέσα στον προσωπικό χώρο του πελάτη σας, υπενθυμίζοντας του πάντα για ποιό λόγο πρέπει να σας προτιμήσει και πάλι!