Για όσους νομίζουν οτι το διαφημιστικό δώρο δεν μπορεί να είναι επώνυμο η τρέχουσα προσφορά έρχεται να τους διαψεύσει! Τα ποιοτικά αθλητικά προϊόντα του οίκου Diadora που διατίθενται αυτή τη στιγμή από την εταιρία μας αποτελούν την καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό.

Τα προϊόντα αυτά τα οποία αποτελούν μέρος ευρύτερης εισαγωγής έχουν επιλεγεί με βάση την χρηστικότητα τους, την άψογη εμφάνιση και την κατασκευαστική τους υπεροχή με σκοπό να καλύψουν ανάγκες υψηλών απαιτήσεων. Τώρα όμως σας προσφέρεται η ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς κάποια από αυτά τα επώνυμα αθλητικά είδη, είτε για να τα προσφέρετε ώς δώρα με ξεχωριστή αξία, είτε και για δική σας χρήση.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες, τα εναπομείναντα είδη προσφέρονται στα συγκεκριμένα σχέδια και χρώματα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας σήμερα κιόλας για να αποκτήσετε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας σε πολύ συμφέρουσες τιμές!

Σημείωση:
Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χονδρικής, χωρίς εκτύπωση λογοτύπου και ισχύουν ανεξαρτήτως ποσότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στην περίπτωση που επιθυμείτε εκτύπωση λογοτύπου, επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.