Από τα πιο δημοφιλή διαφημιστικά δώρα, στυλό και μπρελόκ συχνά φθάνουν στα χέρια μας ως αποτέλεσμα κάποιας προωθητικής ενέργειας.
Ανάλογα με την πρόθεση του διαφημιζόμενου και την σχέση που έχουμε με την εταιρία του, το δώρο μας μπορεί να είναι ένα απλό πλαστικό στυλό ή να έχει την ξεχωριστή σημασία που φέρει ένα πιο ακριβό δώρο, όπως για παράδειγμα ένα μεταλλικό στυλό ή ένα μεταλλικό μπρελόκ.

Οι συνδυασμοί στους οποίους μπορεί ένα τέτοιο δώρο να προσφερθεί, άπειροι: σετ στυλό με μπρελόκ, σετ δυο διαφορετικών στυλό, σετ στυλό με ρολόι, σετ μπρελόκ με στυλό & αναπτήρα, με καρτοθήκη, σε τσαντάκι κ.α.

Η ερώτηση όμως, πάντα η ίδια: Τί να επιλέξω, εκτύπωση ή χάραξη πάνω στο μέταλλο;
Και ενώ για μας η απάντηση είναι απλή και δεν χρειάζεται συζήτηση -φυσικά χάραξη- για εσάς που πρέπει να συνυπολογίσετε το επιπλέον κόστος μιας ιδιαίτερης εργασίας όπως αυτή, θα πρέπει να εξηγηθεί.

Γιατί λοιπόν εμείς ψηφίζουμε κατηγορηματικά χάραξη; Όχι φυσικά για το επιπλέον κόστος και την ιδιαίτερη, υψηλής ακρίβειας τεχνική. Η απάντηση βρίσκεται σε μια και μόνο λέξη: Διάρκεια!

Το μεταλλικό σας στυλό ή μπρελόκ θα μείνει χαραγμένο για πάντα! Το πιο πιθανό είναι να αποκτήσει μια περίοπτη θέση στο γραφείο του πελάτη σας ή στην καθημερινότητα του ως ένα κομψό και όμορφο αντικείμενο που θα χρησιμοποιήσει για χρόνια.