Ποια είναι η χρησιμότητα ενός power bank;

Τα power banks μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δώρο για χρήση σε μεγάλα events όπως είναι τα συνέδρια και οι εκθέσεις. Για τους επισκέπτες των εκθέσεων αλλά και για τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα συνέδριο/διάλεξη είναι απαραίτητη η χρήση συσκευών όπως κινητά, tablet και laptop τα οποία διευκολύνουν την επικοινωνία με την επιχείρηση και τους συνεργάτες. Τι γίνεται όμως όταν η πολύωρη παραμονή σε ένα χώρο υπερβαίνει τις δυνατότητες της συσκευής σας;

Είναι δύσκολο να φορτίσεις μια συσκευή σε μια εμπορική έκθεση ή συνεδριακό χώρο όταν δεν υπάρχει η ανάλογη πρόβλεψη, δηλαδή, πρόσβαση σε ρεύμα για αρκετούς ανθρώπους την ίδια στιγμή. Κάποιοι συνεδριακοί χώροι μπορεί να το έχουν προβλέψει, για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα power banks.

power bank Ποιο power bank να επιλέξω;

Όταν θελήσετε να εξετάσετε την λύση του power bank ως προωθητικό δώρο είναι σημαντικό να δείτε και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν αρκετά μεγάλες αποκλίσεις όσον αφορά στις τιμές τους. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι όλα τα power banks ίδια. Υπάρχουν διαφορές όσον αφορά στα υλικά κατασκευής και στην εμφάνιση, στο σχήμα και στο βάρος του κάθε μοντέλου.

Το σημαντικότερο όμως είναι η χωρητικότητα τους, η οποία καθορίζει την δυνατότητα φόρτισης συσκευών και συνεπώς και την χρήση τους. Μικρότερα σε χωρητικότητα power banks όπως των 1.500mAh - 2.000mAh είναι ικανά να φορτίσουν μικρότερες συσκευές όπως smartphones με μικρή σχετικά μπαταρία. Power banks με χωρητικότητα άνω των 4- 5.000mAh είναι ικανά να φορτίσουν smartphone με μεγαλύτερες μπαταρίες, καθώς και συσκευές tablet & laptop. Έτσι όταν επιλέξετε ένα power bank για να προωθήσετε την εικόνα της επιχείρησης σας, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των πελατών ή των συνεργατών σας που θα το χρησιμοποιήσουν.

 

Διαφημιστικά Power Banks

Το power bank είναι ένα αξιόλογο δώρο

Δώστε καινούρια πνοή στις προωθητικές σας ενέργειες με power banks τυπωμένα με το λογότυπο ή το διαφημιστικό σας μήνυμα. Στην καθημερινότητα μας όλοι πλέον χρησιμοποιούμε smartphone & tablets όχι μόνο για την ανάγκη επικοινωνίας μας αλλά και για πολλές ακόμη χρήσεις. Το αποτέλεσμα; Χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια. Μπορείτε να προσφέρετε αυτήν την έξτρα ενέργεια στους πελάτες και συνεργάτες σας με ένα power bank που φέρει το σήμα της επιχείρησης σας.

Ένα τέτοιο δώρο είναι ευρέως αποδεκτό από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων καθώς καλύπτει μία συγκεκριμένη ανάγκη και δίνει λύση σε ένα πρόβλημα. Γι' αυτό στην επόμενη εκδήλωση σας σκεφτείτε την λύση του power bank ως ένα αξιόλογο προωθητικό δώρο με τυπωμένο πάνω του το λογότυπο σας. Η καθημερινή χρήση του σίγουρα θα παρατείνει και την διάρκεια της δικής σας διαφημιστικής ενέργειας.