… ή αλλιώς, τα διαφημιστικά δώρα του Σεπτέμβρη.

Εύχομαι να είχατε όλοι πραγματικά ευχάριστες διακοπές! Ετσι, θα έχετε κάτι να θυμάστε τις γκρίζες μέρες του Φθινοπώρου που αρχίζουν δειλά να κάνουν την εμφάνιση τους. Κι ακόμη, θα έχετε αρκετή ενέργεια να διαθέσετε στα νέα σας σχέδια που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ξεκινήστε λοιπόν!

Εποχικά, ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας ανασύνταξης δυναμέων και οργάνωσης. Για πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου και του διαφημιστικού, σημαίνει την έναρξη εργασιών που αφορούν κυρίως

  • την οργάνωση εκ των έσω
  • την προσέλκυση νέων πελατών
  • την επιλογή & παρουσίαση νέων προϊόντων

και ουσιαστικά σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς! Αποτελεί επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για εσάς να καταστρώσετε τα νέα σας σχέδια που θα αφορούν στην καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των αναγκών της επιχείρησης σας.

Μην ξεχνούμε οτι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των σχολείων και φροντιστηρίων, των κέντρων ξένων γλωσσών & των διαφόρων άλλων σχολών καθώς επίσης ο μήνας των συνεδρίων, των διαφόρων εκθέσεων & πλήθους άλλων εκδηλώσεων. Είναι ο μήνας της εκπαίδευσης, για αυτό και δεν θα μπορούσαμε παρά να προτείνουμε κλασσικά είδη που αφορούν μαθητές και σπουδαστές, όπως οι τσάντες, τα στυλό και μολύβια σε μεγάλη ποικιλία και τα διάφορα είδη γραφείου.

Φυσικά, για τα συνέδρια και τις ειδικές εκδηλώσεις υπάρχει ολόκληρη σειρά από αξιόλογα ντοσιέ, φακέλους παρουσιάσεων και διαφόρα άλλα είδη. Μια ξεχωριστή σειρά από δερμάτινα είδη συμπληρώνει την συλλογή μας και έρχεται να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας σε γούστο και καλαισθησία.

Τέλος, πέρα από τα προαναφερθέντα, υπάρχουν και οι καθημερινές πρακτικές ανάγκες των συνεργατών σας και των υπαλλήλων σας. Μήπως θα έπρεπε να τους εφοδιάσετε με κάτι που θα σας καλύψει οργανωτικά αλλά συνάμα και διαφημιστικά? Από το μπλουζάκι με μακρύ μανίκι μέχρι την φόρμα εργασίας, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα ποιοτικά είδη ρουχισμού με τα οποία μπορείτε να «ντύσετε» αλλά και να προβάλετε την επιχείρηση σας. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει.