Απλή, σε εκρού χρώμα και απίστευτα βολική, η πάνινη τσάντα μπορεί να σας αντιπροσωπεύσει με τον καλύτερο τρόπο σε διάφορες εκδηλώσεις.

Η πιο συνηθισμένη και μάλλον κλασική χρήση της, είναι κατά την διάρκεια κάποιων εκθέσεων, όπου χρειάζεστε μια τσάντα για τα φυλλάδια της εταιρίας σας και την οποία δίνετε στους ενδιαφερόμενους πελάτες σας.

Μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσετε την πάνινη τσάντα και σε ένα σεμινάριο, πάλι για να μοιράσετε έντυπο υλικό. Το κόστος της είναι πολύ μικρότερο από μια οποιαδήποτε τσάντα συνεδρίων ή επαγγελματική τσάντα, δίνοντας σας την δυνατότητα να χαμηλώσετε τον προϋπολογισμό σας.

Βέβαια, όπως μας αποδεικνύεται καθημερινά, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βάλετε την πάνινη τσάντα να δουλέψει για σας. Κάποιοι πελάτες μας την χρησιμοποιούν για να προσφέρουν κάποιο πιο ακριβό προϊόν τους μέσα σ’ αυτήν, κάποιοι άλλοι την προορίζουν για να κουβαλάει ρούχα και προσωπικά είδη. Ανάλογα με την χρήση μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχει μακριά ή κοντά χερούλια.

Πως μπορεί όμως η πάνινη τσάντα να γίνει από απλό αντικείμενο, εργαλείο διαφήμισης?
Το μυστικό είναι στην μακέτα! Η μεγάλη εκτυπωτική της επιφάνεια μπορεί να αποτελέσει τον καμβά όπου θα ζωγραφίσετε μια εικόνα για την επιχείρηση σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας! Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο, όσο καλύτερα γίνεται, εκτυπώνοντας στην μία ή και στις δύο πλευρές με ένα ή περισσότερα χρώματα. Όσο πιο ξεκάθαρο το μήνυμα σας, τόσο καλύτερη απόδοση θα έχει η διαφημιστική σας προσπάθεια.

Μια (πάνινη) τσάντα που απευθύνεται σε όλους, σίγουρα θα σας χρειαστεί..