Επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια, κούπες & θερμός ταξιδίου

Πρόκειται για μια ωραία ιδέα, είτε πάτε απλά στη δουλειά είτε είστε σε ταξίδι με συντροφιά το αγαπημένο σας ρόφημα. Οι επαναχρησιμοποιούμενες κούπες και τα θερμός ταξιδίου έχουν τον τρόπο να κρατούν το ποτό σας ζεστό ή κρύο και την
εταιρική σας ταυτότητα σε περίοπτη θέση.

Κούπα PP με καπάκι σιλικόνης

Γίνετε μέρος της λύσης!

Είναι απαραίτητο να ξέρουμε ότι τα πλαστικά μπουκάλια χρειάζονται μέχρι και 450 χρόνια για να διασπαστούν σε μικρά σωματίδια αλλά ακόμη κι έτσι ποτέ δεν αφομοιώνονται εντελώς. Το γεγονός ότι σε όλο τον κόσμο παράγονται σχεδόν 20,000 πλαστικά μπουκάλια κάθε δευτερόλεπτο, λογικά προκαλεί μια τεράστια ανησυχία για την επίδραση που κάτι τέτοιο έχει στο περιβάλλον. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μέχρι το 2050, ο όγκος του πλαστικού στις θάλασσες μας αναμένεται να ξεπεράσει τον όγκο των ψαριών που κολυμπάνε μέσα σ' αυτές, θέτοντας έτσι μια πολύ σοβαρή ερώτηση όσον αφορά τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία μέσω της κατανάλωσης τους.


Κούπα ταξιδίου

Μέσα από μια συλλογή από κεραμικές κούπες καφέ, ποτήρια bamboo αλλά και θερμός από ανοξείδωτο υλικό, μπορείτε να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στην εταιρική σας εικόνα και εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το λογότυπο σας και να αφήσετε την εταιρία σας να προβληθεί απρόσκοπτα σε επισκέπτες, συνεργάτες και πελάτες, όπου κι αν τύχει να βρεθείτε.


Ποτηράκια bamboo & PP

 

Απολαύστε λοιπόν, το κρύο ή ζεστό σας ρόφημα αντικαθιστώντας τις κούπες και τα ποτήρια μίας χρήσης με μια επαναχρησιμοποιούμενη κούπα από ίνες μπαμπού, PP ή κεραμικό υλικό. Ειδικά οι κούπες από bamboo είναι ελαφριές και ανθεκτικές και συνεπώς ιδανικές για ροφήματα take-away με παράλληλη μείωση του κόστους για εσάς και προστασία για το περιβάλλον. Θα τις βρείτε με καπάκι σιλικόνης ώστε να μην υπάρχουν διαρροές και να διατηρείται η θερμοκρασία του ροφήματος. Χρησιμοποιείστε τις παντού, στο σπίτι ή στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο αυτοκίνητο και όπου αλλού τις χρειαστείτε.