Διαφημιστικά Δώρα Business Gift

Επικοινωνήστε μαζί μας! 241 3024953

Καλάθι Αγορών 0 αντ. - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Πως να κάνετε τις παραγγελίες σας 

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας online! Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να επαληθεύσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας και να διευθετήσουμε τυχόν λεπτομέρειες. 

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε τις παραγγελίες σας online, απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 241 3024953, ώρες 9 π.μ. - 5.30 μ.μ. ή μέσω της ιστοσελίδας στην διεύθυνση sales@businessgift.gr 24/7. Κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. 

Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται συνεχώς με καινούρια προϊόντα, γι' αυτό μην παραλείπετε να μας επισκέπτεστε συχνά! 


Έξοδα Εκτύπωσης

Οι τιμές των προϊόντων συνήθως περιλαμβάνουν 1 (ένα) χρώμα εκτύπωσης. Για να εκτυπωθούν όμως με τα στοιχεία που επιθυμείτε πρέπει να δημιουργηθεί μία μακέτα την οποία μπορεί να αναλάβει ο γραφίστας μας και η οποία χρεώνεται 25€, άπαξ. Η ίδια μακέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε επόμενη παραγγελία σας χωρίς χρέωση. 
Σε περίπτωση που μας παρέχετε την μακέτα σε γραμμική μορφή ( PDF, Corel, Illustrator) δεν υπάρχει επιβάρυνση. 
Η εκτύπωση σε ρούχα, τσάντες και γενικότερα επίπεδες επιφάνειες με διάσταση έως Α4 έχει ένα επιπλέον κόστος, το τελάρο πάνω στο οποίο αποτυπώνεται η μακέτα σας και το οποίο κοστίζει 25€ και χρεώνεται και αυτό άπαξ. 


Αποστολή Δειγμάτων

Όλα τα δείγματα που αποστέλλονται κατά απαίτηση του πελάτη χρεώνονται κανονικά και αποστέλλονται με αντικαταβολή. Τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που το δείγμα προέρχεται από κατασκευαστή του εξωτερικού ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις για τις οποίες ο πελάτης θα ενημερώνεται πριν την αποστολή του. 


Παράδοση & Αποστολή Προϊόντων

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται συνήθως μέσα σε 15 ημέρες από την έγκριση της μακέτας (όταν χρειάζεται εκτύπωση). Για πιο σύντομες παραδόσεις απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του κάθε προϊόντος. 

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται μέσω courier σε όλη την Ελλάδα. Η χρέωση του courier επιβαρύνει τον πελάτη και δεν ξεπερνά τα 10€ ανά κιβώτιο, με max βάρος τα 10Kg.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται συνήθως με προκαταβολή του 40% της παραγγελίας και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του υπολοίπου ποσού ή αντικαταβολή. Κατά την παράδοση των προϊόντων με αντικαταβολή η εταιρία courier παραλαμβάνει μετρητά.