01 | Η Ιστορία
Μας

Καλωσορίσατε στην BusinessGift, όπου μεταμορφώνουμε το branding σε μία αξέχαστη εμπειρία! Η πορεία μας από το 2006 είναι αφιερωμένη στο να βοηθούμε τις επιχειρήσεις να καλλιεργούν την κατάλληλη εντύπωση γύρω από την εικόνα τους, παρέχοντας το τέλεια εξατομικευμένο δώρο με τον πιο οικονομικό, γρήγορο και βιώσιμο τρόπο. Δεν αναδιαμορφώνουμε απλά τα διαφημιστικά είδη· αναδιαμορφώνουμε την ταυτότητα του brand σας.

02 | Η Προσέγγισή
Μας

Είμαστε περισσότερο από απλά μια εταιρεία· είμαστε μια παθιασμένη ομάδα αφιερωμένη στην καινοτομία. Καλωσορίζουμε την περιέργεια, το θάρρος και αγκαλιάζουμε ένα δραστήριο πνεύμα. Στη φιλοσοφία μας είναι να προωθούμε την ανεξάρτητη λήψη αποφάσεων, εξερευνώντας τα όρια του δυνατού. Το πελατολόγιο μας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το δυνατότερο σημείο μας.

Η Business Gift σε νούμερα

Δουλεύουμε με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση

2006
Έτος ίδρυσης
1800
Ευχαριστημένοι πελάτες
16
Αξιόπιστοι προμηθευτές
8000
Διαφορετικοί κωδικοί

03 | Με την Δύναμη
Των Προμηθευτών Μας

Η εταιρία μας βασίζεται σε μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων & ξένων προμηθευτών με τους οποίους απολαμβάνουμε μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης. Κάθε χρόνο επιλέγουμε από τα χιλιάδες προϊόντα που αντιπροσωπεύουν για να φιλοξενήσουμε στις σελίδες μας και να τα προτείνουμε στους πελάτες μας.

04 | Η Επιτυχία Σας
Αποστολή Μας

Στη BusinessGift, δεν προτείνουμε απλώς προϊόντα· δημιουργούμε ιστορίες επιτυχίας. Ο στόχος μας είναι να περπατάμε δίπλα σας, ενισχύοντας την εταιρική σας παρουσία και διαμορφώνοντας μια ελκυστική, προσιτή και βιώσιμη εικόνα για την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας για να βρούμε αυτό το προϊόν που σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.

Αν είστε έτοιμοι λοιπόν, μπορούμε να ενισχύσουμε το κάθε δημιουργικό σας βήμα στην πορεία της επιχείρησής σας προς την επιτυχία!